Isi(t) rentoutuu

Yhteistyössä Pyyniking Brewing Company & Saunabiili

Perheenlisäyksen jälkeen on kummasti oppinut arvostamaan entistä enemmän niitä hetkiä, kun saa omaa aikaa omien ystävien kanssa esim. illanvieton merkeissä. Ennen lapsemme syntymää kaiken maailman illanistujaisia ja menoja piti itsestäänselvänä eikä niitä ehkä osannut ihan tarpeeksi arvostaakkaan. En tajunnutkaan, kuinka suuri merkitys omalla ajalla ja perhearjesta irrottautumisella on henkiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen perhearjessa. 
 
Ei oma-aikanikaan ole kuitenkaan pelkkää "ruusuilla tanssimista". Koen herkästi kotoa pois ollessani hyvinkin huonoa omaatuntoa tällä hetkellä, koska en vaimolleni pysty vielä tässä vaiheessa perhe-elämämme alkua mahdollistamaan samanlaista vapautta iltamenoihin, koska yksinkertaisesti en vielä saa poikaamme yöunille nukahtamaan enkä myöskään herätessä rauhoittumaan takaisin unille. Kova luotto on siihen, että meidän pikkumiehen nukkumaanmenot ja yöunet helpottaa kun päästään aloittamaan ensi viikolla Sleepyn ohjeilla "unikoulua". 

Toissapäivänä oli kuitenkin pitkään suunnitellun alla olleen illanvieton aika parhaiden ystävien kanssa. Mukana oli kahden kaverini lisäksi sekä veljeni että isäni. 

Illan ohjelmana oli saunomista, hyvää ruokaa ja juomaa. Lienee melko vakiintunut kaava miesten illoissa, niin tylsää kun se onkin - mutta toimii kerta toisensa jälkeen. Nyt oli toki hieman spessua saunomista.

Päästiin löylyttelemään Saunabiiliin ja pakko todeta, että oli kyllä kokemistani saunakokemuksista kevyesti ainutkertaisin ja omaperäisin. Löylyt oli saunalle kun saunalle totutun kuumat ja kosteet, puukiuas antaa tunnelmaa ja meillä sauna oli parkkeerattu järven rantaan, joten pulahtaminenkin rapean viileeseen järveen onnistui hyvin. Käytännössä tässä saunassa löylyjä voi ottaa missä tahansa mihin kyseisen biilin parkkiin saa! 


📸 @saunabiili

Saunajuomat meille tarjosi Pyynikin Brewing Company. Saunomisesta pitämisen lisäksi meitä kaikkia saunojia yhdistää osakkeenomistajuus kyseiseen panimoon, joten jokainen oli melkoisen tyytyväinen "oman panimon" juomatarjontaan. Tarjonta juomien puolesta oli erittäin monipuolinen ja riittoisa.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen...


Tämän kaltaisten illanviettojen jälkein on usein kova jano, sekä melko väsynyt ja nuutunut olo, mutta samalla akut tuntuu hyvin ladatuilta kun on hetken aikaa irti perhearjesta. Kyllä sitä ehtiikin yhden illan aikana tulemaan ikävä sekä vaimoa että poikaa, kun ei pääse edes hyvän yön pusuja antamaan. Perhe on paras! 

Kommentit